Mobile menu

Sample Data-Articles

Don't Mess with Cats Προφίλ Εκπομπής

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
The Alley Cat - Don't Mess with Cats
Don't Mess with Cats
[THEY ARE LIONS IN DISGUISE]

Μια εκπομπή που θα (επιχειρήσει να) μας εξηγήσει γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα Κεραμιδόγατα με κάθε κόστος. Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι τα Κεραμιδόγατα είναι δύσκολοι χαρακτήρες, επηρεάζονται διαρκώς από νέες ιδέες, αλλάζουν απόψεις εύκολα, συγκινούνται με πράγματα φαινομενικά ασήμαντα, ονειρεύονται και αιθεροβατούν εν γνώσει τους και σε κακουργηματικό βαθμό, έχουν άποψη, θα σου τρίψουν στη μούρη πράγματα που δε θέλεις ν’ ακούσεις και οι συζητήσεις μαζί τους σπάνια θα σ’ αφήσουν όπως σε βρήκαν, ολόκληρο and in one piece δηλαδή. Μιλάνε πολύ, αυθαδιάζουν, παθιάζονται με μικροπράγματα, θέλουν εναλλαγές, θέλουν γκάζια, ταλαιπωρούν, ζητούν αποδείξεις για τα πάντα και είναι δύσπιστα μπροστά στις εύκολες νίκες. Γι' αυτό, η ιατρική κοινότητα συνιστά: Μείνε μακριά τους, είναι καμένα χαρτιά, είναι παρανοϊκά, θα σε τρελάνουν και δεν αξίζουν τον κόπο σου. Μπορείτε όμως ελεύθερα να ακούτε τις εκπομπές τους, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.  Enjoy responsibly : )

*Το κείμενο γρατζουνίστηκε από το Κεραμιδόγατο

The Alley Cat - Don't Mess with Cats

Live On Air κάθε Παρασκευή βράδυ, 19:00 - 21:00 Δείτε και το προφίλ του Κεραμιδόγατου 
On Replay κάθε Σάββατο πρωί 10:00 - 12:00 Παλαιότερες Εκπομπές
στο SpIrto Web Radio - το Web Radio της καρδιάς μας!   Email me: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σοφία (The Alley Cat) Προφίλ Παραγωγού

The Alley Cat - Το Κεραμιδόγατο

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελλάδα, The Alley Cat, Το Κεραμιδόγατο, η Σοφία τέλος πάντων, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, όπου λίγο έλειψε μάλιστα να πάρει πτυχίο, αν δεν τάφερνε η τύχη να χρωστάει ακόμα μέχρι σήμερα Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας – Όθωνας, ένα μάθημα που δεν μπόρεσε να δώσει, γιατί την πήρε ο ύπνος και μάλλον δεν θα δώσει στο άμεσο, αλλά ούτε και στο προσεχές μέλλον.  Χρωστάει επίσης μισό μάθημα Λατινικών, τα γραπτά μόνο, τα οποία αμέλησε να πάει να δώσει, γιατί τα προφορικά τα πέρασε. Επίσης δεν έμαθε ποτέ, αν πέρασε το μάθημα των παιδαγωγικών. Με δυο λόγια, διορισμό στο δημόσιο, καλύτερα να τον ξεχάσει.

Η Σοφία έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, σε διευθυντικές στην πλειοψηφία τους θέσεις, αποκτώντας εμπειρία στον οικονομικό, νομικό, διοικητικό τομέα, στο marketing, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και τέλος στον τομέα της μηχανοργάνωσης και του ίντερνετ, το οποίο παρεμπιπτόντως λατρεύει   Με έναυσμα το ενδιαφέρον της για το internet, ασχολήθηκε σοβαρά τα τελευταία 10 χρόνια, με κάθε τι συναφές, από την κωδικοποίηση ιστοσελίδων, μέχρι την δημιουργία γραφικών, το search engine optimization, το internet marketing, τα social media και το blogging.  Συνοψίζοντας, τα κάνει όλα και συμφέρει.

Παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών, με τα ενδιαφέροντα της να εκτείνονται επί παντός επιστητού, ξεκινώντας από την τέχνη, την επιστήμη, τις θρησκείες, τον άνθρωπο και φτάνοντας στην σύγχρονη τεχνολογία, την βιωσιμότητα, τις εναλλακτικές θεραπείες και την πολιτική, ενημερώνεται και αρθρογραφεί (ή τουλάχιστον το παλεύει) ερασιτεχνικά, με την έμφαση δοσμένη στον τόπο που την ανέθρεψε και την ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια, την Ελλάδα.  Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον της είναι προσανατολισμένο στο ελεύθερο blogging, που της έδωσε το βήμα που χρειάζεται, για να μεταφέρει τις σκέψεις της σε ένα ευρύτερο κοινό κι εσχάτως και στο ραδιόφωνο, ξεκινώντας την ραδιο-φονική της καριέρα εδώ, στο Spirto Web Radio.

Περιληπτικά, αντιπροσωπεύει τον μέσο Έλληνα, την πονάνε αυτά που συμβαίνουν γύρω της, την πονάει η αδιαφορία και η απάθεια, την πονάει η καταρράκωση των θεσμών, τα σκάνδαλα, η αναποτελεσματική δημόσια διοίκηση, η διαφθορά, η υποβάθμιση της εκπαίδευσης, το μίζερο παρόν, το κακό παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον. Την θλίβει βαθιά, που η καλύτερη σχολιασμένη έκδοση του Πλάτωνα, από το 1903 μέχρι σήμερα, είναι του Oxford University, αλλά και όταν γράφουμε greeklish στο internet.  Την τσαντίζουν τα ταμεία, που δεν έχουν λεφτά, η εφορία που πιάνει τους μικρομεσαίους, η χωριάτικη που χρεώνεται 9 ευρώ, τα δάση που καίγονται, οι χωματερές και η μόλυνση του υπεδάφους και του υδάτινου ορίζοντα.  Την εξοργίζει η ελληνική τηλεόραση (δεν βλέπει), τα διαπλεκόμενα, τα lobby, τα trust, οι φατρίες, τα πολιτικά κόμματα, τα συνδικάτα, οι εργατοπατέρες, η εκκλησία και οι δήθεν.

Είναι όμως αισιόδοξη. Λατρεύει αυτό τον χώρο, που λέγεται Ελλάδα, δεν σηκώνει κουβέντα για τους Έλληνες, είναι περήφανη για τα χαρακτηριστικά της φυλής μας και δεν πιστεύει, ότι αυτός που πετάει τα σκουπίδια του στις παραλίες ή που καίει τα δάση, δικαιούται να την αντιπροσωπεύει.

Μετά από αυτά, δεν είναι να απορεί κανείς, που έχοντας να διαλέξει ανάμεσα στην Τζέσικα Ράμπιτ και ένα κεραμιδόγατο, προτίμησε το Κεραμιδόγατο να την εκπροσωπήσει στο βήμα της εκπομπής εδώ.

Περισσότερα για τα Κεραμιδόγατα αλλιώς γνωστά και ως Alley Cats >>

 

FOLLOW THE ALLEY CAT - ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟ  
 

και στο Spirto Web Radio

  • Live On Air κάθε Παρασκευή βράδυ, 19:00-21:00
  • On Replay κάθε Σάββατο πρωί, 10:00 - 12:00
 
με την εκπομπή «Don't Mess with Cats - They are Lions in Disguise»  
   
Ακόμα  
* Δείτε τα χαρακτηριστικά της εκπομπής του Κεραμιδόγατου  
* Ακούστε παλιότερες εκπομπές του Κεραμιδόγατου  
* Δείτε όλες τις εκπομπές του Κeραμιδόγατου εδώ  

 

Έγραψαν

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

 

Η ελευθερία του λόγου & της γραφής μέσα σε μία Κατηγορία : ΕΓΡΑΨΑΝ

Γιατί στο SpIrto Web Radio,παραγωγοί και ακροατές,μιλάμε & γράφουμε ελεύθερα για όλα...!!!

ένα SpIrtoKoyto ( Βιβή Χρ.Μιχαήλ )

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Εδώ θα αποδίδουμε Τα Καίσαρος τω Καίσαρι,χωρίς να λαμβάνουμε υπ'όψιν τον...Καίσαρα...!!!

“To the Moon and Back” Προφίλ Εκπομπής

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
To the Moon and Back Konstantinos RVS
To the Moon 
and Back 
Μια μουσική εκπομπή διάδρασης, με φόντο την ξένη και Ελληνική Rock σκηνή. Για μια γερή δόση ενέργειας πριν το μέσο της εβδομάδας. Γιατί η Δευτέρα ήταν χτες και η Παρασκευή αργεί να έρθει

by Konstantinos Rvs     

Κάθε Τρίτη βράδυ 21:00 - 23:00  Δείτε και το προφίλ του Κωνσταντίνου
Στο SpIrto Web Radio - το Web Radio της καρδιάς μας! Παλαιότερες εκπομπές   
  Email me: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Υποκατηγορίες

 

ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ SOCIAL