Mobile menu
Αίσθηση Λόγου - Ψίθυροι μελωδίας

Αίσθηση Λόγου - Ψίθυροι μελωδίας

Sample Data-Articles

Αίσθηση Λόγου - Ψίθυροι μελωδίας Προφίλ Εκπομπής

Αίσθηση Λόγου - Ψίθυροι Μελωδίας
Αίσθηση λόγου ...
Ψίθυροι μελωδίας

Μια καθαρά λογοτεχνική - πολιτιστική εκπομπή, που θα ακούτε κάθε Δευτέρα στη φιλόξενη συχνότητα του Spirto Web Radio, είναι η Αίσθηση Λόγου ... Ψίθυροι Μελωδίας.  Κάθε εβδομάδα θα επιλέγω για σας κείμενα από την Ελληνική και Παγκόσμια λογοτεχνία, τα οποία θα σας διαβάζω, με συνοδεία μουσικά κομμάτια, σαν χαλί όπως αποκαλείται, και φυσικά θα αναφέρομαι και στο μουσικό κομμάτι που θα συνοδεύει τα λογοτεχνικά αποσπάσματα.

Μου έχουν πει πως η φωνή μου είναι ραδιοφωνική και είπα να την εκμεταλλευτώ, για να μεταλαμπαδεύσω στους ακροατές του σταθμού τη μαγεία των λογοτεχνικών κειμένων, με την ελπίδα ότι θα τα αγαπήσουν και θα μπορέσω να ανανεώσω το ενδιαφέρον τους για την καλή λογοτεχνία, αλλά και για τη μουσική, που θα μας συντροφεύσει στο ταξίδι αυτό.

 

 

 

με την συγγραφέα Ρέα  Ζαννό (Γιαννοπούλου)

 

Live On Air κάθε Δευτέρα απόγευμα 19:00 - 21:00  Δείτε το προφίλ της Ρέας Ζαννό
On Replay κάθε Τρίτη πρωΐ, 10:00 - 12:00 Παλαιότερες εκπομπές
Στο SpIrto Web Radio - το Web Radio της καρδιάς μας! FOLLOW REA
FacebookMixcloud
  Email me:  

Ρέα Ζαννό (Αίσθηση Λόγου - Ψίθυροι μελωδίας)

Ρέα Ζαννό

Αίσθηση λόγου - Ψίθυροι μελωδίας

ΡΕΑ ΖΑΝΝΟ

Ονομάζομαι Ρεα Ζαννό (ψευδώνυμο του Γιαννοπούλου, θεωρώ το Ζαννό πιο ραδιοφωνικό), καλώς ήρθα στο Σπίρτο και καλή μου επιτυχία.

Από τα δεκατρία μου είχα αποφασίσει να γίνω ηθοποιός και να γράφω κιόλας, έτσι φοίτησα στο Εθνικό και στη Γαλλία στη δραματική Σχολή του Jean-Louis Barrault και παρακολούθησα σεμινάριο θεατρολογίας - υποκριτικής - σκηνοθεσίας - παντομίμας στο Παρίσι. Είμαι ηθοποιός, πεζογράφος, δραματουργός, μεταφράστρια  (γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά) και ζωγραφίζω, κυρίως πορτραίτα για το κέφι μου.

 

  
FOLLOW REA  
FacebookMixcloud  
και στο Spirto Web Radio  
Live On Air κάθε Δευτέρα βράδυ, 19:00 - 21:00  
On Replay κάθε Τρίτη πρωΐ, 10:00 - 12:00  
Ακόμα  
* Δείτε τα χαρακτηριστικά της εκπομπής "Αίσθηση Λόγου - Ψίθυροι μελωδίας"  
* Ακούστε παλιότερες εκπομπές της Ρέας  

Don't Mess with Cats Προφίλ Εκπομπής

The Alley Cat - Don't Mess with Cats
Don't Mess with Cats
  [THEY ARE LIONS IN DISGUISE]

Μια εκπομπή που θα (επιχειρήσει να) μας εξηγήσει γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα Κεραμιδόγατα με κάθε κόστος. Rumor has it ότι τα Κεραμιδόγατα είναι δύσκολοι χαρακτήρες, επηρεάζονται διαρκώς από νέες ιδέες, αλλάζουν απόψεις εύκολα, συγκινούνται με πράγματα φαινομενικά ασήμαντα, ονειρεύονται και αιθεροβατούν εν γνώσει τους και σε κακουργηματικό βαθμό, έχουν άποψη, θα σου τρίψουν στη μούρη πράγματα που δε θέλεις ν’ ακούσεις και οι συζητήσεις μαζί τους σπάνια θα σ’ αφήσουν όπως σε βρήκαν, ολόκληρο and in one piece δηλαδή.

Επίσης μιλάνε πολύ, αυθαδιάζουν, παθιάζονται με μικροπράγματα, θέλουν εναλλαγές, θέλουν γκάζια, ταλαιπωρούν, ζητούν αποδείξεις για τα πάντα και είναι δύσπιστα μπροστά στις εύκολες νίκες. διότι και σιγά την νίκη, άμα είναι εύκολη.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η ιατρική κοινότητα συνιστά: Μείνε μακριά τους, είναι καμένα χαρτιά, είναι παρανοϊκά, θα σε τρελάνουν και δεν αξίζουν τον κόπο σου. Μπορείτε όμως ελεύθερα να ακούτε τις εκπομπές τους, είναι μάλιστα πολλοί που τις συνιστούν κιόλας.

Enjoy responsibly : )

The Alley Cat - Don't Mess with Cats

*Το κείμενο γρατζουνίστηκε responsibly από το Κεραμιδόγατο

 

με το Κεραμιδόγατο - The Alley Cat

The Alley Cat - Το Κεραμιδόγατο

ON REPLAY

Replay Saturdays 10 am

FOLLOW THE ALLEY CAT
ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟ

Twitter

  Δείτε το προφίλ του Κεραμιδόγατου
Live On Air κάθε Παρασκευή 19:00 - 21:00 το βραδάκι Δείτε το προφίλ της εκπομπής
On Replay κάθε Σάββατο πρωί, 10:00 - 12:00, αχάραγα  Ακούστε όλες τις εκπομπές 
στο SpIrto Web Radio - το Web Radio της καρδιάς μας! Email me: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

 

Δημήτρης Νάνος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΣ

Λάτρης των δίσκων βινυλίου, 45 και 33 στροφών, ξεκίνησα να ακούω μουσική και ραδιόφωνο από πολύ μικρός.  Το ραδιόφωνο μου έκανε παρέα όταν ξύπναγα να πάω σχολείο, το μεσημέρι άκουγα τα top 10 Αγγλίας και Αμερικής και το βράδυ μοναδικές εκπομπές, μετά τα μεσάνυχτα.  Πάντα ήθελα να ακούω καλή μουσική και μία καλή φωνή στην παρουσίαση των κομματιών.  Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα για μένα πριν 6 χρόνια, καλεσμένος στην ''Εποχή Ονείρων '' του φίλου και ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Φίλη.  Mε ακούσματα classic rock και heavy metal, δεν άργησα να πάρω τη δική μου ευκαιρία και να παρουσιάσω την εκπομπή ''Μεταλλείο''.

Καλές ακροάσεις ..!!!!!!!!!

 

  
FOLLOW DIMITRIS  
FacebookMixcloud  
και στο Spirto Web Radio  
Live On Air κάθε Σάββατο, 18:00 - 21:00  
On Replay κάθε Κυριακή μεσημέρι, 12:00 - 15:00  
Ακόμα  
* Δείτε τα χαρακτηριστικά της εκπομπής του  ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΥ  
* Ακούστε παλιότερες εκπομπές του  Δημήτρη  

Σοφία (The Alley Cat) Προφίλ Παραγωγού

The Alley Cat - Το Κεραμιδόγατο

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελλάδα, The Alley Cat, Το Κεραμιδόγατο, η Σοφία τέλος πάντων, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, όπου λίγο έλειψε μάλιστα να πάρει πτυχίο, αν δεν τάφερνε η τύχη να χρωστάει ακόμα μέχρι σήμερα Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας – Όθωνας, ένα μάθημα που δεν μπόρεσε να δώσει, γιατί την πήρε ο ύπνος και μάλλον δεν θα δώσει στο άμεσο, αλλά ούτε και στο προσεχές μέλλον.  Χρωστάει επίσης μισό μάθημα Λατινικών, τα γραπτά μόνο, τα οποία αμέλησε να πάει να δώσει, γιατί τα προφορικά τα πέρασε. Επίσης δεν έμαθε ποτέ, αν πέρασε το μάθημα των παιδαγωγικών. Με δυο λόγια, διορισμό στο δημόσιο, καλύτερα να τον ξεχάσει.

Η Σοφία έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, σε διευθυντικές στην πλειοψηφία τους θέσεις, αποκτώντας εμπειρία στον οικονομικό, νομικό, διοικητικό τομέα, στο marketing, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και τέλος στον τομέα της μηχανοργάνωσης και του ίντερνετ, το οποίο παρεμπιπτόντως λατρεύει   Με έναυσμα το ενδιαφέρον της για το internet, ασχολήθηκε σοβαρά τα τελευταία 10 χρόνια, με κάθε τι συναφές, από την κωδικοποίηση ιστοσελίδων, μέχρι την δημιουργία γραφικών, το search engine optimization, το internet marketing, τα social media και το blogging.  Συνοψίζοντας, τα κάνει όλα και συμφέρει.

Παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών, με τα ενδιαφέροντα της να εκτείνονται επί παντός επιστητού, ξεκινώντας από την τέχνη, την επιστήμη, τις θρησκείες, τον άνθρωπο και φτάνοντας στην σύγχρονη τεχνολογία, την βιωσιμότητα, τις εναλλακτικές θεραπείες και την πολιτική, ενημερώνεται και αρθρογραφεί (ή τουλάχιστον το παλεύει) ερασιτεχνικά, με την έμφαση δοσμένη στον τόπο που την ανέθρεψε και την ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια, την Ελλάδα.  Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον της είναι προσανατολισμένο στο ελεύθερο blogging, που της έδωσε το βήμα που χρειάζεται, για να μεταφέρει τις σκέψεις της σε ένα ευρύτερο κοινό κι εσχάτως και στο ραδιόφωνο, ξεκινώντας την ραδιο-φονική της καριέρα εδώ, στη φιλόξενη αγκαλιά του Spirto Web Radio, του web radio της καρδιάς μας!

The Alley Cat - Το ΚεραμιδόγατοΠεριληπτικά, αντιπροσωπεύει τον μέσο Έλληνα, την πονάνε αυτά που συμβαίνουν γύρω της, την πονάει η αδιαφορία και η απάθεια, την πονάει η καταρράκωση των θεσμών, τα σκάνδαλα, η αναποτελεσματική δημόσια διοίκηση, η διαφθορά, η υποβάθμιση της εκπαίδευσης, το μίζερο παρόν, το κακό παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον. Την θλίβει βαθιά, που η καλύτερη σχολιασμένη έκδοση του Πλάτωνα, από το 1903 μέχρι σήμερα, είναι του Oxford University, αλλά και όταν γράφουμε greeklish στο internet.  Την τσαντίζουν τα ταμεία, που δεν έχουν λεφτά, η εφορία που πιάνει τους μικρομεσαίους, η χωριάτικη που χρεώνεται 9 ευρώ, τα δάση που καίγονται, οι χωματερές και η μόλυνση του υπεδάφους και του υδάτινου ορίζοντα.  Την εξοργίζει η ελληνική τηλεόραση (δεν βλέπει), τα διαπλεκόμενα, τα lobby, τα trust, οι φατρίες, τα πολιτικά κόμματα, τα συνδικάτα, οι εργατοπατέρες, η εκκλησία και οι δήθεν.

Είναι όμως αισιόδοξη. Λατρεύει αυτό τον χώρο, που λέγεται Ελλάδα, δεν σηκώνει κουβέντα για τους Έλληνες, είναι περήφανη για τα χαρακτηριστικά της φυλής μας και δεν πιστεύει, ότι αυτός που πετάει τα σκουπίδια του στις παραλίες ή που καίει τα δάση, δικαιούται να την αντιπροσωπεύει.

Μετά από αυτά, δεν είναι να απορεί κανείς, που έχοντας να διαλέξει ανάμεσα στην Τζέσικα Ράμπιτ και ένα κεραμιδόγατο, προτίμησε το Κεραμιδόγατο να την εκπροσωπήσει στο βήμα της εκπομπής εδώ.

Περισσότερα για τα Κεραμιδόγατα αλλιώς γνωστά και ως Alley Cats >>

FOLLOW THE ALLEY CAT
ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟ

Twitter

 

και στο Spirto Web Radio

  • Live On Air κάθε Παρασκευή, 19:00 - 21:00 το βραδάκι
  • On Replay κάθε Σάββατο πρωί, 10:00 - 12:00 αχάραγα
 
με την εκπομπή «Don't Mess with Cats - They are Lions in Disguise»  
Ακόμα  
* Δείτε τα χαρακτηριστικά της εκπομπής του Κεραμιδόγατου  
* Ακούστε παλιότερες εκπομπές του Κεραμιδόγατου  
* Δείτε όλες τις εκπομπές του Κeραμιδόγατου εδώ  
* READ MY LIPS!! NOT MY SHIRT! MY LIPS!!!  

 

Υποκατηγορίες

 

ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ SOCIAL